Ochrana osobných údajov

Tieto Zásady ochrany osobných údajov obchodu Freego Europe Store popisujú, ako freegotech.com (ďalej len „stránka“ alebo „my“) zhromažďuje, používa a zverejňuje vaše osobné údaje, keď navštívite túto stránku alebo na nej nakupujete.

Zhromažďovanie osobných údajov

Keď navštívite stránku, zhromažďujeme určité informácie o vašom zariadení, vašej interakcii so stránkou a informácie potrebné na spracovanie vašich nákupov. Môžeme tiež zhromaždiť ďalšie informácie, ak nás kontaktujete so žiadosťou o zákaznícku podporu. V týchto zásadách ochrany osobných údajov odkazujeme na všetky informácie, ktoré môžu jedinečne identifikovať jednotlivca (vrátane informácií uvedených nižšie) ako „osobné informácie“. V nasledujúcom zozname nájdete ďalšie informácie o tom, aké osobné informácie zhromažďujeme a prečo.

Informácie o zariadení

  • Príklady zhromaždených osobných údajov: verzia webového prehľadávača, adresa IP, časové pásmo, informácie o súboroch cookie, ktoré stránky alebo produkty si prezeráte, hľadané výrazy a spôsob interakcie so stránkou.
  • Účel zberu: načítať web presne za vás a vykonať analýzu jeho používania s cieľom optimalizovať ho.
  • Zdroj zberu dát: Zhromažďujú sa automaticky pri prístupe na našu stránku pomocou súborov cookie, súborov denníka, webových majákov, značiek alebo pixelov.
  • Zverejnenie na obchodné účely: zdieľané s našim procesorom Shopify.

Informácie o objednávke

  • Príklady zhromaždených osobných údajov: meno, fakturačná adresa, dodacia adresa, platobné údaje (vrátane čísel kreditných kariet, e-mailových adries a telefónnych čísel).
  • Účel zberu: poskytovať vám produkty alebo služby na splnenie našej zmluvy, spracovať vaše platobné údaje, zariadiť prepravu a poskytnúť vám faktúry a / alebo potvrdenia objednávok, komunikovať s vami, vyšetrovať naše objednávky na potenciálne riziko alebo podvod, a ak sú v súlade s preferenciami, ktoré ste s nami zdieľali, vám poskytujeme informácie alebo reklamu súvisiacu s našimi produktmi alebo službami.
  • Zdroj zberu dát: zhromaždené od vás.
  • Zverejnenie na obchodné účely: zdieľané s našim procesorom Shopify.

Informácie o zákazníckej podpore

  • Účel zberu: poskytovať zákaznícku podporu.
  • Zdroj zberu dát: zhromaždené od vás.

 

Maloletí

Táto stránka nie je určená pre jednotlivcov mladších ako XNUMX rokov 16. Úmyselne nezhromažďujeme osobné informácie od detí. Ak ste rodičom alebo zákonným zástupcom a myslíte si, že vaše dieťa nám poskytlo osobné informácie, kontaktujte nás na adrese nižšie a požiadajte o vymazanie.

Zdieľanie osobných údajov

Vaše osobné údaje zdieľame s poskytovateľmi služieb, aby nám pomohli poskytovať naše služby a plniť s vami zmluvy, ako je uvedené vyššie. Napríklad:

  • Na napájanie nášho online obchodu používame Shopify. Viac informácií o tom, ako Shopify používa vaše osobné informácie, sa dozviete tu: https://www.shopify.com/legal/privacy.
  • Vaše osobné údaje môžeme zdieľať, aby sme vyhoveli platným zákonom a predpisom, odpovedali na predvolanie na súd, príkaz na prehliadku alebo inú zákonnú žiadosť o informácie, ktoré dostaneme, alebo inak chránili naše práva.

Behaviorálna reklama

Ako je popísané vyššie, vaše osobné údaje používame na to, aby sme vám poskytli cielené reklamy alebo marketingovú komunikáciu, o ktorej si myslíme, že by vás mohla zaujímať. Napríklad:

Viac informácií o tom, ako funguje cielená reklama, nájdete na vzdelávacej stránke Network Advertising Initiative („NAI“) na adrese http://www.networkadvertising.org/understanding-online-advertising/how-does-it-work.

Z cielenej reklamy môžete zrušiť:

Okrem toho sa môžete z niektorých z týchto služieb odhlásiť tak, že navštívite portál pre odhlásenie zo združenia Digital Advertising Alliance na adrese: http://optout.aboutads.info/.

Používanie osobných údajov

Vaše osobné údaje používame na to, aby sme vám poskytovali naše služby, ktoré zahŕňajú: ponúkanie produktov na predaj, spracovanie platieb, prepravu a plnenie vašej objednávky a informovanie o nových produktoch, službách a ponukách.

Zákonný základ

Podľa všeobecného nariadenia o ochrane údajov („GDPR“), ak ste rezidentom v Európskom hospodárskom priestore („EHP“), spracovávame vaše osobné údaje na základe nasledujúcich zákonných základov:

  • Váš súhlas;
  • Plnenie zmluvy medzi vami a Stránkou;
  • Dodržiavanie našich právnych povinností;
  • Chrániť svoje životné záujmy;
  • Plniť úlohu vykonanú vo verejnom záujme;
  • Pre naše oprávnené záujmy, ktoré neprevažujú nad vašimi základnými právami a slobodami.

zadržanie

Keď zadáte objednávku prostredníctvom našej stránky, uchováme vaše osobné údaje pre našu potrebu, pokiaľ a kým nás nepožiadate o vymazanie týchto informácií. Viac informácií o vašom práve na vymazanie nájdete v časti „Vaše práva“ nižšie.

Automatické rozhodovanie

Ak ste rezidentom v EHP, máte právo vzniesť námietku proti spracovaniu založenému výlučne na automatizovanom rozhodovaní (ktoré zahŕňa profilovanie), keď má toto rozhodovanie na vás právny účinok alebo vás inak významne ovplyvňuje.

We DO NOT zapojiť sa do plne automatizovaného rozhodovania, ktoré má právny alebo inak významný účinok s využitím údajov o zákazníkoch.

Náš procesor Shopify využíva obmedzené automatizované rozhodovanie, aby zabránil podvodom, ktoré na vás nemajú právny alebo inak významný vplyv.

Medzi služby, ktoré zahŕňajú prvky automatizovaného rozhodovania, patria:

  • Dočasný zoznam adries IP adries spojený s opakovanými neúspešnými transakciami. Tento zoznam zakázaných položiek pretrváva malý počet hodín.
  • Dočasný odmietnutý zoznam kreditných kariet spojených s odmietnutým zoznamom adries IP. Tento zoznam odmietnutých položiek pretrváva malý počet dní.

Vaše práva

GDPR

Ak ste rezidentom v EHP, máte právo na prístup k osobným informáciám, ktoré o vás vedieme, na ich prenos do novej služby a na opravu, aktualizáciu alebo vymazanie vašich osobných údajov. Ak chcete uplatniť tieto práva, kontaktujte nás prostredníctvom kontaktných informácií uvedených nižšie info@freegotech.com.

Vaše osobné údaje budú najskôr spracované v Írsku a potom budú prenesené mimo Európy na účely ich uchovávania a ďalšieho spracovania, a to aj do Kanady a Spojených štátov. Ďalšie informácie o tom, ako sú dátové prenosy v súlade s nariadením GDPR, nájdete v príručke GDPR spoločnosti Shopify: https://help.shopify.com/en/manual/your-account/privacy/GDPR.

CCPA

Ak máte bydlisko v Kalifornii, máte právo na prístup k osobným informáciám, ktoré o vás vedieme (tiež známe ako „právo vedieť“), na ich prenos do novej služby a na opravu vašich osobných údajov. , aktualizované alebo vymazané. Ak chcete uplatniť tieto práva, kontaktujte nás prostredníctvom kontaktných informácií uvedených nižšie info@freegotech.com.

Ak chcete určiť oprávneného zástupcu, ktorý vo vašom mene bude odosielať tieto žiadosti, kontaktujte nás na nižšie uvedenej adrese.

cookies

Cookie je malé množstvo informácií, ktoré sa stiahnu do vášho počítača alebo zariadenia pri návšteve našej stránky. Používame množstvo rôznych cookies, vrátane funkčných, výkonnostných, reklamných a sociálnych médií alebo obsahových cookies. Súbory cookie zlepšujú váš zážitok z prehliadania tým, že umožňujú webovej stránke pamätať si vaše akcie a predvoľby (napríklad prihlásenie a výber regiónu). To znamená, že tieto informácie nemusíte zadávať zakaždým, keď sa vrátite na web alebo prechádzate z jednej stránky na druhú. Súbory cookie tiež poskytujú informácie o tom, ako ľudia používajú webovú stránku, napríklad či sú to ich prvé návštevy alebo či sú častými návštevníkmi.

Nasledujúce cookies používame na optimalizáciu vášho zážitku na našom webe a na poskytovanie našich služieb.

Súbory cookie nevyhnutné pre fungovanie obchodu

Meno Funkcie
_preč Používa sa v súvislosti s prístupom k správcovi.
_secure_session_id Používa sa v súvislosti s navigáciou v obchode.
vozík Používa sa v súvislosti s nákupným košíkom.
cart_sig Používa sa v súvislosti s platbou.
cart_ts Používa sa v súvislosti s platbou.
checkout_token Používa sa v súvislosti s platbou.
tajomstvo Používa sa v súvislosti s platbou.
secure_customer_sig Používa sa v súvislosti s prihlásením zákazníka.
storefront_digest Používa sa v súvislosti s prihlásením zákazníka.
_shopify_u Používa sa na uľahčenie aktualizácie informácií o zákazníckych účtoch.

Tvorba prehľadov a analýza

Meno Funkcie
_tracking_consent Predvoľby sledovania.
_landing_page Sledujte vstupné stránky
_orig_referrer Sledujte vstupné stránky
_s Shopify analytika.
_shopify_s Shopify analytika.
_shopify_sa_p Shopify analýzy týkajúce sa marketingu a odporúčaní.
_shopify_sa_t Shopify analýzy týkajúce sa marketingu a odporúčaní.
_shopify_y Shopify analytika.
_y Shopify analytika.

 

Doba, po ktorú súbor cookie zostane vo vašom počítači alebo mobilnom zariadení, závisí od toho, či ide o „trvalý“ alebo „reláčný“ súbor cookie. Súbory cookie relácie trvajú, kým neprestanete prehliadať, a trvalé súbory cookie trvajú, kým nevyprší ich platnosť alebo kým sa nevymažú. Väčšina súborov cookie, ktoré používame, sú trvalé a ich platnosť vyprší medzi 30 minútami a dvoma rokmi od dátumu stiahnutia do vášho zariadenia.

Súbory cookie môžete ovládať a spravovať rôznymi spôsobmi. Majte na pamäti, že odstránenie alebo blokovanie cookies môže mať negatívny dopad na vaše užívateľské skúsenosti a časti našich webových stránok už nemusia byť úplne prístupné.

Väčšina prehľadávačov automaticky prijíma cookies, ale vy si môžete zvoliť, či chcete alebo nechcete prijímať cookies pomocou ovládacích prvkov prehliadača, ktoré sa často nachádzajú v ponuke „Nástroje“ alebo „Predvoľby“ vášho prehliadača. Ďalšie informácie o tom, ako upraviť nastavenia prehľadávača alebo ako blokovať, spravovať alebo filtrovať súbory cookie, nájdete v súbore pomocníka prehľadávača alebo na webových stránkach, ako sú www.allaboutcookies.org.

Ďalej upozorňujeme, že blokovanie súborov cookie nemusí úplne zabrániť tomu, ako zdieľame informácie s tretími stranami, napríklad s našimi reklamnými partnermi. Ak chcete uplatniť svoje práva alebo zrušiť určité použitie vašich informácií týmito stranami, postupujte podľa pokynov v časti „Behaviorálna reklama“ vyššie.

Do Not Track

Upozorňujeme, že pretože odvetvie nemá konzistentné pochopenie toho, ako reagovať na signály „Nesledovať“, nemeníme naše postupy zhromažďovania a používania údajov, keď takýto signál z vášho prehliadača zistíme.

Zmeny

Tieto zásady ochrany osobných údajov môžeme z času na čas aktualizovať, aby sme zohľadnili napríklad zmeny v našich postupoch alebo z iných prevádzkových, právnych alebo regulačných dôvodov.

Kontakt

Ak chcete získať ďalšie informácie o našich postupoch v oblasti ochrany osobných údajov, ak máte otázky alebo chcete podať sťažnosť, kontaktujte nás e-mailom na adresu [e-mailová adresa] alebo e-mailom pomocou podrobností uvedených nižšie:

CH SINDA, Aleja Krakowska 163, lok. A1/1 05-552 Łazy, k. Varšavské Poľsko

Naposledy aktualizované: [DÁTUM]

Ak nie ste spokojný s našou odpoveďou na vašu sťažnosť, máte právo podať sťažnosť príslušnému orgánu na ochranu údajov. Môžete sa obrátiť na váš miestny úrad na ochranu údajov alebo náš dozorný úrad:info@freegotech.com.